Turkey Eskişehir, cat killer... Please signed n boycott this cat killer

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 10.000.

Turkey Eskişehir, cat killer... Anadolu University 2. Class student. Known for killing 3 cats so far. The past crimes not known how many. Especially kills three coloured cats. This dirty bastard should be found and pay his crimes..He who adopted cats killed one of the cat in the washing machine live , the other two cats by torture. Without knowing and searching thoroughly dont adopt your animals to strangers.. please signed and shared

Eskişehir'de bir üniversite öğrencisinin iki kediyi öldürdükten sonra poşete koyarak çöpe atması kan dondurdu. Olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.
Eskişehir'de vatandaşlar tarafından ortaya çıkarılan olay, hayvanseverleri ayaklandırdı. İsminin Abdullah Ç. olduğu öğrenilen bir genç, önce bir sayfada kedi sahiplenmek için paylaşım yaptı. Ardından kedisi kaçmış gibi başka bir ilan veren genç, şüpheli tavırları dolayısıyla hayvanseverlerin dikkatini çekti. Çelişkili ifadeler kullanan Abdullah Ç., kedinin aslında kaçmadığını kendisini zorlayan hayvanseverlere itiraf etti. İki kedinin de öldüğünü anlatan genç, korktuğu için hayvanların cansız bedenini poşetlere koyarak çöpe attığını söyledi. En kısa zamanda cezalandırılması ni istiyoruz yetkililerden..

Bugün Lisa imzanı bekliyor!

Lisa Ladysa bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Turkey Eskişehir, cat killer... Please signed n boycott this cat killer». Lisa ve imza atan diğer 9.552 kişiye katıl.