Genç bir kızın hayallerine ulaşması için babasını ikna etmesine yardımcı olun!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Anadolu Üniversitesi-İngilizce Öğretmenliği bölümünde okuyan Nagihan Tok, 2018-2019 güz döneminde ikinci kez İspanya’da Erasmus yapmaya hak kazandı. Puanı kesildiği halde 2. kez hibeli Erasmus yapma fırsatını elde eden Nagihan Tok’un önünde şu anda çok büyük engeller var. Anne ve babası böyle bir şeyin mümkün olmayacağını ve gitmesine asla izin vermeyeceklerini söylüyorlar. Tüm belgelerinin uçuş tarihine kadar hazır olabilmesi için genç kızımızın 15 Ağustos’ta konsolosluğa vize için başvuru yapması gerekiyor, bu nedenle ailenin 15 Ağustos’a kadar razı olması gerekli. En büyük hayali İspanyolca öğrenip, iyi bir akademisyen olmak olan Nagihan Tok’un ayağına bir daha asla böyle bir fırsat gelmeyebilir. Lütfen, bu genç kızın anne ve babasına sesini duyurabilmesi için bir imza atın ve hayallerine kavuşmasına, ülkesine faydalı, donanımlı bir eğitimci olmasına yardımcı olun.

Bugün Tok Ticaret imzanı bekliyor!

Tok Ticaret bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tok Ticaret: Genç bir kızın hayallerine ulaşması için babasını ikna etmesine yardımcı olun!». Tok Ticaret ve imza atan diğer 121 kişiye katıl.