0 have signed. Let’s get to 35,000!

We would like only Hungarian voters to sign the petition, to make it authentic. Szeretnénk, ha csak magyar választópolgárok írnák alá a petíciót, hogy hiteles legyen.

Pretext - English:

The Hungarian parliamentary election of 2018 are under suspicion of having involved election fraud. We, all the dissatisfied Hungarian voters, call to the European Union to launch an investigation into the Hungarian parliamentary election of 2018, and if overwhelming evidence of an election fraud is found, force a re-election with non-Hungarian European representatives supervising the whole election process to prevent a fraud from happening again.

Címszó - Hungarian:

A 2018-as magyar parlamenti választás választási csalás vádja alatt van. Mi, eme petíciót aláíró csalódott választópolgárok szeretnénk az Európai Úniót arra kérni, hogy vizsgálják felül a magyar választásokat hogy valóban történt-e választási csalás, és amennyiben a tények az igen mellett állnak, újraválasztást kényszeríteni úgy, hogy független / nem-magyar EU-s felügyelők ellenőrzik a választási folyamatot.

Justifications for the suspicion of election fraud - English:

There have been several reports of votes being bought, voters being given pens whose ink can be erased with erasers, as well as the police creating cordons to prevent people from reaching the national voting office. Pictures and videos were taken about how the government was supposedly bringing in voters from other countries.

There is also a heavy amount of discrepancy between polls about the popularity of parties, and the actual results of the election.

After cordons were put in to block the National Voting Office, the system shut down, and only after 60% of the processing of results as done were we informed of the partial results: however, there was once again discrepancy in the data.

A few sources tell completely different results about the voting results than the official sources. These sources have questionable authenticity, nevertheless, they tell us about the officially winning party, Fidesz, getting only 24% of the vote, instead of the officially told 48.48%. Two online polls with tens of thousands of voters - this and this - also tell a vastly different story about the elections.

A választási csalás vádja - Hungarian:

Több hír is jött afelől, hogy szavazatokat vásárolt a kormánypárt, valamint kiradírozható tintával író tollakat adtak a szavazóknak, megtiltották a szavazóborítékok leragasztását, valamint a rendőrök kordont állítottak a nemzeti választóiroda köré. Kép-, és interjú és készült arról, hogy buszoztatták a szavazókat a környező országokból. Szintén dokumentáltak szavazatvásárlási kísérleteket.

Hatalmas a különbség a különböző közvéleménykutatások és a tényleges választások eredményei között.

A nemzeti választási iroda lekordonozása után a rendszer leállt, és csak 60%-os feldolgozás után kezdték közölni a részleges eredményeket, viszont az adatok közlése közt eltérések voltak.

Előkerültek olyan adatok ami alapján az egész választást gyökeresen elcsalták. Ezek valóságtartalma megkérdőjezelhető. Ez alapján:

• Jobbik 32%
  • Fidesz 24%
  • MSZP-Párbeszéd 19%
  • LMP 12%
  • DK 9%

Két internetes szavazás is alátámasztja, hogy gondok vannak a hivatalos eredményekkel. Bár ezekre még nem voksoltak millióan, a több tízezer/százezer szavazat már reprezentatívnak tekinthető.

Több részlet itt olvasható.

Today: Zsolt is counting on you

Zsolt Tóth needs your help with “The European Union: Investigate the Hungarian election for fraud, and do re-election with EU supervision.”. Join Zsolt and 28,265 supporters today.