"Tek el" Olmuş Şirketlere Dur Diyelim!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Türkiye’de Tekel Olmuş Tüm Firmaların Hakkımızı Gasp Etmesine Dur Diyoruz!

Türkiye’de tekel olmuş şirketlere karşı - verdikleri maddi/manevi zarardan, vatandaşın hakkını gasp etmesinden, milyonlarca şikayet olmasına rağmen başka hizmet alınabilecek firma, alınacak daha kaliteli bir hizmet olmamasından, aynı pazardaki tüm şirketler vatandaşı aynı şekilde sömürdüğünden vatandaşın eli mahkum bu firmalardan birinden hizmet almak zorunda kalmasından dolayı - artık herkesin birlik olması gerektiğine inanıyoruz.

Vatandaş yapılan yanlışlıklara, haksızlıklara müşteri hizmetlerini arayıp itiraz etmediği sürece bu şirketler hepimizi hiç düşünmeden sömürmeye devam ediyorlar. Yaşanılan sıkıntılardan dolayı açılan davalar sonuçsuz kalıyor, vatandaş bu şirketler karşısında hep mağdur oluyor. Sömürüldüğünün farkında olmayan belki binlerce vatandaşımız daha var.

İşte biz bu duruma artık dur demek için toplanıyoruz.

Öncelikli amacımız sosyal medyada sesimizi duyurmak ve toplanmak, sonra da bu güç ile beraber ilerlemek.

•İptallerde cihaz sökme, yeni aboneliklerde takma bedellerine,
•Sürekli taahhüt uzatma, reklam ve kampanyalar için rahatsız edilmeye,
•Habersiz taahhüt uzatılmasına,
•Cayma bedeli olarak ödenecek miktarın taahhüt süresince ödenecek fatura tutarları toplamından daha fazla tutularak kullanılmayan hizmet için zorla ücret alınmasına,
•Müşteri hizmetleri ve bayilikler tarafından yanlış bilgilendirilmeye,
•Müşteri hizmetlerinden ücrette herhangi bir değişiklik olmayacak denilmesine rağmen paket değişikliği yapıldığında faturaya bindirilen yüklü miktarlara,
•Abonelik iptallerinde çıkarılan bin bir türlü zorluklara,
•Hizmet alınamayan tüm zamanlar için hiçbir ücret iadesi yapılmaması, faturanın yine hizmeti almışçasına gelmesine,
•İptal başvurusundan iptal edilene kadar olan süre için ücret talep edilmesi ve ıslak imza ile sadece belirli bayiliklerden iptal başvurusu alınmasına, ve hatta iptal edilmiş olmasına rağmen aylar boyu faturanın kesilmeye devam etmesine,
•Çift yön biletin, tek yön dönüş biletinden daha ucuza gelmesine,
•Gidiş uçağına binmeyince dönüş uçağına binememeye,
•Güvenlik ile ilgili konularda yetkilendirmesi silinen kişileri aramaya devam edip güvenliğin sağlanması yerine güvenliğin tehlikeye atılmasına,

ve daha yaşatılan bin bir türlü kabusa, hakkımızın gasp edilmesine dur demek için, bu paradigmayı yıkmak için buradayız!

Sen de sana yapılan haksızlıkları paylaş, manifestomuza ekleyelim. #tekelşirketleredurde #paradigmayıkır

Bizi takip edin:

#Digiturk #DSmart #Pronet #Superonline #TTMobil #TTNET #Turkcell #TürkTelekom #TürkHavaYolları #TürksatUyduKabloTV #Vodafone