Kampanyanın muhatabı: Adalet Bakanligi

TAYFUN VURAN SERBEST BIRAKILSIN!!!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 35.000.

Tekirdağ'ın Saray ilçesindeki bir fabrikada çalışan Tayfun Vuran dün gece işyerinden erken çıkıp Ayaspaşa Mahallesi'ndeki evine geldi. Anahtarıyla kapıyı açamayan Vuran, evden gelen sesler üzerine şüphelenip telefonla eşi Kader Vuran'ı aradı. Kader Vuran, eşinden çiğköfte alıp eve öyle gelmesini istedi. Tayfun V., ısrarla eve girmek istedi. Kapıda süren tartışmanın ardından Kader V., kapıyı açtı. Odaları gezen Tayfun V., 7 yaşındaki çocuğunun uyuduğu odadaki gardropta, evli ve 3 çocuk babası Serkan Sevim'i yakaladı.

DHA'nın haberine göre, Tayfun V., mutfaktan aldığı bıçakla Serkan S.'yi öldürdü. Ardından 4 aylık hamile eşi Kader V.'yi bıçakla hafif yaraladı. Tayfun V., 112 ve polis arayıp kendisini ihbar etti.

İfadesinde "Eşim ile 4 ay önce telefonuna gelen 'Senden vazgeçemem, sensiz olamam' gibi mesajlar nedeniyle tartıştık. Ben boşanmaya karar verdim. Çocuğumuz olduğu için barıştık. Dün gece işten 1 saat kadar erken geldim. Anahtarla evimin kapısını açmaya çalıştım ama arkasında anahtar olduğu için açılmadı. İçerden sesler geldiğini duyunca şüphelendim. Sonra kapıyı açtı, 'Nerdesin?' diye sorduğumda tuvalette olduğunu söyledi. Eşim beni evden göndermek için sürekli çiğ köfte, süt gibi şeyler istemeye başladı. Odalara baktığımda eşimin sürekli peşinden gelmesinden şüphelendim. Çocuğumuzun odasındaki dolapta tanımadığım çömelmiş bir şekilde bir erkeği saklanırken gördüm. Boğuştuk, eşim bana 'Bırak gitsin' diyordu. Birkaç kez sırtından yakaladığım adamı bıçakladım. Araya eşim girdi, yanlışlıkla onu da bıçakladım. Komşular geldi, elimden bıçağı verdim sonra da 'Polis ve 112'ye haber verin' dedim." sözleri yer aldı.

Değer verdiği eşinden uğratıldığı alçakça ihanet sonucu bir gecede hayatı kararan, ailesi için gece yarısına kadar çalışıp gördüğü manzara karşısında aslında en büyük mağduriyeti yaşayan Tayfun Vuran kardeşimiz için adalet istiyoruz. UNUTMAYALIM Kİ yaşanan bu talihsiz durum hepimizin başına gelebilir.

Bugün büşra imzanı bekliyor!

büşra büyükşar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TAYFUN VURAN SERBEST BIRAKILSIN!!!!!». büşra ve imza atan diğer 32.847 kişiye katıl.