Red Dead Redemption 2 İPTAL EDİLDİ ( Destek Verin Lütfen )

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Merhaba arkadaşlar ,

Birçoğunuzun bildiği üzere RDR2 Türkçe yamasını tam olarak 7 aydır bekliyoruz. bazı belirsiz arkadaşlar yüzünden yapımcı/gelişitirici firmalara şikayet etmeleri üzerine türkçe yama 3 gün sonra çıkacakken iptal edildi. Yamayı çıkartmak için çevirmenler ellerinden geleni yaptı gerisi artık kitlenin insafına kaldığını düşüyorum. İstenilen çok büyük birşey değil sadece kampyayı imzalamak ve aşağıda belirttiğimiz ingilizce paragrafı  email olarak  yapımcı/gelişitirici firmaya atmak. Yama şuan %100 bitmiş durumda sadece firmanın çevirmenlerden elini çekmesi durumunda yayınlabilir tekrar.

Atılacak adres ; privacypolicy@take2games.com

"Dear Take-Two Interactive, We regret that you have received complaints mails due to legal violations in the past days and the Turkish translation of Red Dead Redemption 2 has been canceled today. The sole purpose of this translation was to bring Red Dead Redemption 2 to our native language and play with a better understanding of the story. Since modding is not intended, it would not be used in Red Dead Online, we just wanted to play the story in a more meaningful way. Even people who have not previously purchased the game bought Red Redemption 2, as the translation will be available. Hopefully you will consider Red Dead Redemption 2 lovers in Turkey, and will allow the Turkish translation to be published."