Taco Bellt Magyarországnak! / Taco Bell for Hungary!

0 haben unterschrieben. Nächstes Ziel: 100.

PLEASE SCROLL DOWN FOR ENGLISH

Te is unod már, hogy ha bulizás után megéhezel, vagy mindössze csak egy gyors ebédre van időd, akkor ugyanazon kevés opció közül választhatsz? Persze, az utóbbi évek street-food forradalmának köszönhetően megjelent számos izgalmas étterem, de a nagy többség továbbra is csak a klasszikus, nem túl széles választékot engedheti meg magának. Éppen ezért ideje, hogy egy új szín kerüljön a palettára. A Taco Bell és az általa kínált tex-mex ízek minden bizonnyal elnyernék a hazai közönség tetszését, és nem csupán a kezdeti időszakban, az újdonság ereje miatt, hanem tartósan is. Így hát arra kérlek, írd alá ezt a petíciót, ha te is szeretnél véget vetni a pizza szelet-gyros-sajtburger háromszög egyeduralmának.

Are you tired of that if you get hungry after partying or only have time for a quick lunch then you can choose only from the same few options? Of course, the street-food revolution of the last few years made some changes, and a lot of interesting restaurants were opened. However, the vast majority of people still can't afford them, and has only the few classic options. This is why it’s time for a change! Taco Bell and its tex-mex cuisine will certainly gain the attention of the Hungarian audience, and not only for a short period. So if you too want to see the end of the rule of the slice of pizza-kebab-cheeseburger I ask you to sign this petition.

Heute: Péter verlässt sich auf Sie

Péter Márton benötigt Ihre Hilfe zur Petition „Taco Bell: Taco Bellt Magyarországnak! / Taco Bell for Hungary!”. Jetzt machen Sie Péter und 26 Unterstützer/innen mit.