Yeni havalimanı'nın ismi ATATÜRK Havalimanı olsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

KAMPANYAYA KATIL Yeni havalimanı'nın ismi ATATÜRK Havalimanı olsun !!!

3. HAVALİMANININ İSMİ NE OLACAK ?

Erdoğan 3. havalimanının isminin ne olmayacağını açıkladı: Atatürk Havalimanı var.Erdoğan 3. havalimanının isminin konusunda yaptığı açıklamada, 'İsim konusunda sabırlı olunmalı. Atatürk Havalimanı var, olmayan isim vermek faydalı olur.' dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Nazlı Çelik ile ilgili haber videosu

"Üçüncü havalimanı için aklınızda isim var mı?" şeklindeki soruya Erdoğan, "Sen bir isim verir misin?" sorusuyla karşılık verdi. Gazeteci Nazlı Çelik'in, "Belki bir anket düzenleyebilirsiniz" şeklindeki ifadesi üzerine Erdoğan, "Olabilir. Onun için sabırlı olmakta fayda var. Mesafe alalım. Teklifler geliyor." dedi.

Çelik'in, "Atatürk Havalimanı ismi tutulabilir" şeklindeki ifadesi üzerine Erdoğan, "Atatürk Havalimanı, İstanbul'da vardı. Birçok yerde de zaten var. Şimdi olmayanı buraya vermek herhalde çok daha isabetli olur ve yeni yeni bazı isimlerle temayüz etmekte de fayda var. Bu noktada sabırlı olmakta yine ben fayda var diye düşünüyorum. Çünkü biz her işimizi istişare ile yaparız ve istişare bizim en önemli metodumuzdur. Millete danışılabilir veya bizim üst düzey bir istişare kurulu oluştururuz orada bu işin istişaresini yaparız. İlla her şeyde kamuoyuna, millete gitmek, her konuda doğru olmayabilir. Çünkü bu parti rastgele bir siyasi parti değil. Üst düzey istişari kurulları var. Bu kurullarda bunu olgunlaştırıp adımı da atabiliriz." diye konuştu.

MyNet GÜNCEL HABERLERİ 02.06.2018 00:45 Son Güncelleme 02.06.2018

Bugün MURAT imzanı bekliyor!

MURAT CENGİZALP bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: Yeni havalimanı'nın ismi ATATÜRK Havalimanı olsun». MURAT ve imza atan diğer 96 kişiye katıl.