Hayvanlara Yapılan Hertürlü Suç Kabahat,Değil ceza yasasına alınmalı...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Bartın şehir çöplüğünde 3 hayvan sever arkadaşımız, sokak hayvanlarına yapılan şiddete tepki göstermek için açlık grevine başladı. Bartın’ın İnkumu tepesinde bulunan şehir çöplüğünde tekerlekli barakada 3 gündür açlık grevi yapan, Sevim Arkan (44), Uğurcan Saban (18), Ayşe Köse (46) ve sokak hayvanlarına yapılan şiddet, zehirleme ve kötü muamale gibi olayların son bulması için 3 gün önce açlık grevine başladı.

Hayvan hakları savunucusu Sevim Arkan artık hayvanlara şiddet uygulanmasını istemediklerini belirterek, “3 gündür sokak hayvanlarına yapılan eziyet için grevdeyiz. Bu canlıların da bizimle birlikte yaşama hakları olduğunu herkesin bilmesini istiyoruz” dedi.

Hayvanlara şiddet uygulayanlara ceza verilmesini isteyen Arkan, “Belediyeler lütfen görevlerini yapıp hayvanları kısırlaştırsınlar. Biz bu hayvanlarla iç içe yaşıyoruz. Her yerde şiddet olaylarıyla karşılaşıyoruz. Hayvana tacavüzden 250 lira cezayla elini kolunu sallayarak kurtuluyorlar. Bugün hayvanlara bunu yapan yarında çocuklara ve insanlara istismar yapar. Hayvana karşı yapılan şiddete ağır cezalar verilmeli. Açlık grevinde 5. günümüz ve ölene kadar buradayız. Birkaç gün sonra küreğimizi de aldık mezarımızı da kazacağız, herkes görsün, ölümüne gidiyoruz.” dedi.

Bugün Ahmet imzanı bekliyor!

Ahmet Aslan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.B.M.M: Hayvanlara Yapılan Hertürlü Suç Kabahat,Değil ceza yasasına alınmalı...». Ahmet ve imza atan diğer 547 kişiye katıl.