Türkiye, kendi kağıt fabrikalarını açsın! Kağıt fiyatları düşürülsün!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 150.000.

Türkiye içerisindeki kağıt fabrikaları satılmış olup, belli bir süredir kağıt dış ülkelerden ithal ediliyor. Türk Lirasındaki değer kaybı nedeniyle ithal edilen pek çok ürün arasındaki kağıt da eskisine göre çok daha pahalı bir şekilde geliyor. Çok fazla alanda ve sık bir şekilde kullanımı olan kağıt pek çok vatandaşın ciddi anlamda cebini yakmaya başladı artık.

Bütün yayınevleri ve dergiler zor durumda, aralarında kapananlar oldu. Kitaplar, defterler, fotokopi kağıtları, tuvalet kağıtları; cep yakmaması gereken şeyler ciddi anlamda cep yakar bir fiyat aralığına ulaştı.

İsteğimiz, Türkiye'nin kendi yerli kağıt fabrikalarını kurması veya Türk Lirası'na değer kazandırtma adına daha ciddi çalışmalar yürütülmesidir! Ülkemizde kitap, hatta tuvalet kağıdı dahi alınması zor şeyler haline gelsin istemiyoruz.

Bugün Umut imzanı bekliyor!

Umut Karataş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye, kendi kağıt fabrikalarını açsın! Kağıt fiyatları düşürülsün!». Umut ve imza atan diğer 128.276 kişiye katıl.