Hayvanlara Şiddet Ceza Kapsamına Alınsın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Bizler gibi hissedebilen canlılar olan hayvanlara uygulanan şiddetin önüne geçmek için hayvana şiddetin ''kabahat'' kapsamından çıkartılıp ceza kapsamına alınması ve ağır cezai yaptırımlar uygulanması gerekir.Hayvanlar eşya değildir.Hayvana şiddet kabahat değil suçtur!

Hayvanlar sürekli olarak sistematik şiddet ,cinayet ve hatta cinsel istismara dahi uğruyor ve maalesef hayvanlara bunu yapan faillere ya hiçbir cezai yaptırım uygulanmıyor ya da sadece para cezası uygulanıyor.Çoğunlukla emniyet bu olayların peşine bile düşmüyor.Hayvanlara şiddet uygulanması kabahatler kanununda olduğu ve faillere ağır cezai yaptırımlar uygulanmadığı sürece maalesef bu durumun önüne geçilemiyor.Bu bağlamda ;hayvanlara yönelik şiddetin önüne geçilmesi ve faillerinin cezalandırılması için hayvan hakları yasasının güncellenmesi ve hayvana şiddetin ceza kapsamına alınması gerekmektedir.

Geç kalınmış bu uygulamanın hayata geçirilmesi konusunda hayvanların desteğimize ihtiyacı var.Sen de imza at.Bunu hep birlikte durduralım!