Endüstri Mühendisleri Odası Kurulmasını Talep Ediyorum

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Meslek Odalarının en önemli görevi meslektaşlarının özlük haklarını korumaktır. Meslektaşlarımızın özlük haklarına ve hangi alanda daha verimli çalışmalara imza atabileceklerine en iyi Endüstri Mühendisleri karar verecektir. Anayasa`dan ve kanunlarımızdan aldığımız yetki ile mühendisler için taban ücretleri belirlemeyi ve uygulamayı Endüstri Mühendisleri olarak yapmak istemekteyiz.

Her alanda çalışan onbinlerce Endüstri Mühendisi meslektaşı olarak tek bir odada birleştirmek. Türkiye' de farklı alanlarda farkındalık oluşturacak olup hizmetleri ve üretkenliği ile bu mesleğin gelişimine katkı sağlayacaktır.

Sende Türkiye' de Endüstri Mühendisleri Odası Kurulmasını istiyorsan ve kendi haklarına kendi meslektaşlarınla beraber sahip çıkmak istiyorsan İMZALA!

Bugün Mustafa Burak imzanı bekliyor!

Mustafa Burak Ateş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği: Endüstri Mühendisleri Odası Kurulmasını Talep Ediyorum». Mustafa Burak ve imza atan diğer 3.358 kişiye katıl.