Sessiz Canlar için ADALET ve UMUT istiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Bunları yapan insan olamaz...

Hep aynı yalan, hep aynı üstünü örtme çabası. Yeter artık...
4 yıl önce Osmaniye'de şimdi Sapanca'da. Osmaniye'de yaşanan olay tüm yasal girişimlerimize rağmen tren kazası olarak kapatılmıştı. Şimdi ise iş makinası diyerek kaza süsü verilmeye çalışılıyor. Birbirine çok benzeyen bu iki olayda da suç makinalara atılıyor. Oysa tonlarca ağırlıktaki bu makinalar kedi köpeklere ucundan dokunsa paramparça eder o saniye ölürler. Hep diyoruz ya bunları yapan insan olamaz diye aslında bunları yapan insandan başkası olamaz. Özgecan'ın bileklerini kesen de insan, Umut'un ön ayaklarını parçalayan da insan, bayram günü yüreğimizi yakan bu çocuğun 4 bacağını kesen de insan.
İnsan çocuğu insan...
Trenmiş, iş makinasıymış diye hiç kendimizi kandırmaya çalışmayalım. Yetkililer bizi aptal yerine koymasınlar. Çok iyi biliyoruz ki bunları yapanlar, yaptıklarından zevk alan, cani ruhlu insanlar. Önce hayvanlara sonra çocuk ve kadınlara aynısını yapan, yapacak olan insanlar. Yasalarımız böyle kaldıkça, yetkililer üstünü örttükçe aynı havayı solumaya devam edeceğimiz insan çocuğu insanlar...

Hayvan Haklarını savunmak, yasaları düzenlemek, caydırıcı yaptırımlar uygulamak, hayvanseverleri ciddiye almak için daha ne kadar Sessiz Canın acı çekmesi, ölmesi gerekiyor.

ADALET ŞART: Yapılanların cezasız kalmaması için hapis de dahil tüm yaptırımlar acilen yasalaştırılmalı

EVCİL HAYVAN POLİSİ ŞART: Hayvanların haklarını korumak, suçluları yakalamak için uzman hayvanseverden oluşan polis ekipleri oluşturulmalı

EĞİTİM ŞART: Okullarda hayvan ve doğa sevgisinin işlendiği dersler verilmeli

Tüm bunlarI yapmak için de iyi ve vicdanlı İNSAN olmak ŞART...

Dr.Tarkan Özçetin

Bugün Kedici imzanı bekliyor!

Kedici Dergisi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tüm Türkiye Halkı: Hayvanlar için ADALET istiyoruz, Sessiz Canlar için UMUT olalım». Kedici ve imza atan diğer 1.868 kişiye katıl.