Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: Kanzlerin der Bundesrepublik Deutschland, Spitzenkandidatin für die Bundestagswahl 2017 Angela Merkel (CDU) ve 1 diğer muhatap daha

Support European Values in Turkey @regsprecher, Open New Chapters in EU Talks

Blocking of the EU accession talks by Germany will harm Turkish people's democratic future in Europe. The EU should be part of the progress in Turkey. World is changing fast. Blocking Turkey is not constructive. Let's be positive and creative. More Europe is good for Turkey, for Europe and for the World.

________________

Almanya'nın Türkiye'nin AB müzakerelerini engellemesi Türk halkının Avrupa'daki demokratik geleceğine zarar verir. AB Türkiye'de ilerlemenin aracı olmalı. Dünya hızlı değişiyor. Türkiye'yi engellemek yapıcı değil. Olumlu ve yaratıcı olalım. Daha çok Avrupa hem Türkiye, hem Avrupa, hem de Dünya için iyidir.

______________

Die deutsche Blockade der EU-Beitrittsverhandlungen der Türkei würde der demokratischen Zukunft der türkischen Gesellschaft in Europa schaden. Die EU sollte an der Entwicklung der Türkei teilnehmen. Die Welt ändert sich schnell. Eine Blockade der Verhandlungen wäre nicht konstruktiv. Wir müssen positiv und kreativ werden. Mehr Europa ist gut für die Türkei, für Europa und die Welt.

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • Kanzlerin der Bundesrepublik Deutschland, Spitzenkandidatin für die Bundestagswahl 2017
    Angela Merkel (CDU)
  • Chancelor Germany
    Angela Merkel

Bahadir Kaleagasi bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 1.138 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Bahadir imzanı bekliyor!

Bahadir Kaleagasi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Support European Values in Turkey @regsprecher, Open New Chapters in EU Talks». Bahadir ve imza atan diğer 1.137 kişiye katıl.