Peticion per largim nga stafi akademik i UP te Prof. Adrian Kastratit

Peticion per largim nga stafi akademik i UP te Prof. Adrian Kastratit

0 have signed. Let’s get to 10,000!
At 10,000 signatures, this petition is more likely to get a reaction from the decision maker!
Studentet UP started this petition to Students

Pas shkrimit ofendues te Prof. Adrian Kastratit ndaj gruas dhe vajzave, kerkojme nga Rektorati i UP te largoj urgjentisht nga stafi akademik profesorin ne fjale. 

0 have signed. Let’s get to 10,000!
At 10,000 signatures, this petition is more likely to get a reaction from the decision maker!