0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Spor özendirilmesi gereken bir unsur olup çogu zaman sosyal sorumluluk içermektedir.Kimi zaman savaşların sonu için kimi zaman hastalıklar için kimi zaman eğitim için spor müsabakaları düzenlenir.Biz sporcular bunun bilincinde olup nerde bir organizasyon varsa Türkiyemizin bir ucundan diğer ucuna gidiyoruz ve kendi imkanlarımızla konaklıyoruz .Bu günlerde zamanın ve ekonomınin bizleri zora soktugu aşikar.Bizler  öncelikle maratoncu koşucular olarak  Türkiyede tüm maraton organizasyonlarına katılma cabası içersindeyiz  ama malesef olmuyor..Bir gencin bizlere özenerek spora kanalıze olması madde bagımlılıgı riskini   vatan haini olma rizkini   gibi  olguları ortadan kaldıracagı için  geri dönüşler inanın kat ve kat karlı olacaktır bu vesile ile  sporculara bireysel lisanslı yada klup lisanslı ayırt edilmeden yol (ucak -otobus-denız) ve konaklama hususunda tam destek verılmesi konusunda çagrıda bulunuyorum.spor hem sizleri ilaç masrafından hemde teror belasından kurtaracak en degerli kozumuzdur..

Bugün GÖKHAN imzanı bekliyor!

GÖKHAN GÜNERİ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «SPOR LÜKS DEĞİL İHTİYAÇTIR. SPOR MÜSABAKALARINA ULAŞIM VE KONAKLAMA İHTİYAÇLARIMIZA DESTEK». GÖKHAN ve imza atan diğer 1.478 kişiye katıl.