Sokaktaki hayvanları kesip yiyen Fatma Ç'yi durdurmak için onay verin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

• İlk olarak 2016 yılında İstanbul Tuzla'da bir köpeğin boğazını kestiği bilinen ve gözaltına alındıktan sonra akli dengesi yerinde olmadığı için serbest bırakılan Fatma Ç. katliamlarına devam ediyor. "Allahın emri" diyerek sokaktaki kedi,köpek,kaplumbağa gibi çeşitli hayvanları kesip yiyen ve internet üzerinden bunları paylaşan bu kişiye Haykurder ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının uğraşlarına rağmen sonuç alınamadı.Kedi ve köpekleri keserken defalarca yakalanan Çörekçi son olarak geçtiğimiz ay Okan Üniversitesi'nin Tuzla'da bulunan yerleşkesine girerek bir köpeğe işkence yaparak öldürmüş, iç organlarının bir kısmını çıkartıp torbaya koyduktan sonra minibüse binerek kayıplara karışmıştı. Yeni bir katliam haberi de yine Tuzla'dan geldi. Çörekçi bir sokak köpeğinin boğazına bıçağı sapladığı esnada vatandaşlarca fark edildi. Bunun üzerine Fatma Çörekçi olay yerinden kaçarken bu kez yaralı köpek İBB ekiplerince tedavi altına alındı.
  •  Yaptığı eylemlerin sokak hayvanlarını, toplum güvenliğini son derece tehdit etmekte olan bu şahsın bir sonraki aşamada park,bahçelerde çocuklara zarar verebilme ihtimali bile mümkün. Akli dengesi yerinde olmayan ve hastalığı insan veya hayvan gözetmeksizin topluma zarar verecek derecede ileri seviyeye ulaşmış olan F.Ç' nin, daha fazla canlının hayatına kast etmeden ilgili kurumlar nezdinde akıl hastanesinde tedaviye alınmasının sağlanması gerekmektedir. Bir başka facianın daha yaşanmasını beklemeyelim, canımız sadece bir insan öldüğünde yanmasın..
  •   Lütfen Gülhanım Kaba ile       desteklediğimiz bu kampanyaya imza atın!

Teşekkürler.