Sodexo, Ticket, Multinet, Setcard, Metropol Firmalarının Restoran Soygunu!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bilindiği üzere büyük firmalar personel yemek sorunları ile uğraşmamak adına başlıkta bahsi geçen firmalar ile anlaşmalar yaparak yemek çeki/kartı uygulamasına sür'atli bir şekilde dönmektedirler. Firmaların işini kolaylaştıran bu durum biz restoranların kabusu olmaya başladı.

A firması üzerinden konuşalım. Firmayla çalışabilmek için en başta 500 tl depozito ödüyorsunuz. Sonrasın da bugün çektiğiniz tutar TAM 35 Gün sonra hesabınıza yatıyor ve karşılığında %7 {en az alan firma} komisyon ödüyorsunuz. Bir hizmet olduğu ortada ve % 7 normal gibi görünse de; Cihazı kullanabilmek için 45 TL+Kdv de bir ücret ödüyorsunuz. Artık kendi cihazlarınıza bu uygulamayı yüklüyorlar ve uygulama kullanım bedelini almaya devam ediyorlar. Çalışan siz, hizmeti alan müşterileriniz, ama parayı kazanan bu firmalar! Bunun gibi 5 farklı firma ile çalışıyorsanız bu rakamları 5 ile çarpın ve para kazanmaya çalışın!

Bununla ilgili Ticari mahkemelere de başvuruda bulunacağız ancak sizlerin destekleri de bu anlamda hepimiz için çok önemli. Lütfen Kampanyayı imzalayarak destek olun ve paylaşarak daha çok kişiye ulaşmasına yardımcı olun.

Bugün Galip imzanı bekliyor!

Galip Çorbaci bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sodexo Avantaj Ödül. Hiz. Aş.: Sodexo, Ticket, Multinet, Setcard, Metropol Firmalarının Restoran Soygunu!». Galip ve imza atan diğer 36 kişiye katıl.