UYUYAMIYORUZ! SES KİRLİLİĞİNE HAYIR! 27 blok ve toplam 1118 daire olan bir sitede

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Sancaktepe Emek Mahallesinde 27 blok ve toplam 1118 daireden oluşan Sinpaş Aqua City 2010 sitesinde oturmaktayız. sitemizin hemen yanı başında faaliyete geçen Sancaktepe Şehit Prof. İlhan Varank Eğitim Ve Araştırma Hastanesinin iklimlendirme sistemi yapılan müteahhit hatası sonucunda  çevreye özellikle sitemize rahatsız edici ses düzeyinde gürültü vermektedir. iklimlendirme sistemi ameliyathane v.b yerlerin soğutmasında kullanıldığı için mecburen  kesintisiz çalışır vaziyettedir. Gecenin sessizliğinde (saat 01.00) bile 70 desibel civarında ses ölçümü yapılmıştır. bu ses ortamında huzurlu ve rahat bir uyku çekmemiz mümkün olmamaktadır.hastahanenin faaliyete geçtiği bir yıldın fazla süredir sürekli site sakinleri olarak ilgili yerlere şikayetlerde bulunduk, bulunmaya da devam ediyoruz. Bakanlık yetkililerinden aldığımız bilgi bu konularda SANCAKTEPE belediyesinin yetkili olduğudur. Belediye başkanımız geçen yıl bir ihale yapıp sesin giderilmesi için uğraşmıştır. Ancak maalesef bu çözüm olmamıştır. Defalarca sancaktepe belediyemize ve hastane başhekimliğine şikayetlerimizi tekrarlamamıza rağmen bir çözüm bulunamamıştır.  çocuklarımızın yaşlılarımızın ve bizim huzurlu ve rahat bir uyku uyuyamıyor olması psikolojimizi alt üst etmiştir. Topluma fayda sağlayan bir kurumun toplumun sağlığını bozmaya hakkı yoktur. bu çağda çözüm bulunabilecek bir çevre gürültüsüne duyarsız kalınması bizleri hayli üzmektedir. sizlerde imzanızla bizleri destekleyin ve sesimizi en üst makamlara duyuralım.

Bugün Nuran imzanı bekliyor!

Nuran IŞIK bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «SANCAKTEPE BELEDİYESİ: UYUYAMIYORUZ! 27 blok ve toplam 1118 daire olan bir sitede». Nuran ve imza atan diğer 162 kişiye katıl.