Vittoria

Te ndaloje ndertimin e nje objekti abuziv ne 'ballkonin' e Llogarase.

Questa petizione ha creato un cambiamento con 2.224 sostenitori!

Me ane te ketij peticioni i kerkojme qeverise shqiptare te marre masat menjehere per ndalimin dhe shembjen e nje objekti pa leje qe po ndertohet ne piken me piktoreske dhe panoramike te Llogarase.Eshte nje nga ato spote teper te rendesishme turistike, nje dritare qe hap horizontin e mrekullueshem te rivieres tone dhe besojme se ndertimi i nje objekti ne kte vend do te kete nje impakt teper negativ dhe ne kundershtim te plote me mesazhin e nje vendi qe perpiqet te zhvilloje turizmin. Per shume prej shqiptareve, por dhe vizitoreve te huaj, ai 'ballkon panoramik' perfaqeson nje nder elementet me interesante te vizites se rivieres tone jugore. Eshte vendi ku cdo vizitor ka se paku nje kujtim fotografik nga vizita e tij. Ne duam ti thuhet STOP atij ndertimi abuziv!

Oggi: Edian conta su di te

Edian Mece ha bisogno del tuo aiuto con la petizione "Sali Berisha: Te ndaloje ndertimin e nje objekti abuziv ne 'ballkonin' e Llogarase.". Unisciti con Edian ed 2.223 sostenitori più oggi.