SAHRAYICEDİT ANADOLU LİSESİ İSTİYOR. SESİMİZ OLUN ANADOLU LİSEMİZ OLSUN.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

MAHALLEMİZDE BULUNAN, İKİ İMAM HATİP LİSESİ’NDEN BİRİ OLAN, GÖZCÜBABA İMAM HATİP LİSESİ’NİN, GÖZCÜBABA ANADOLU LİSESİ YAPILMASI TALEBİMİZDİR.

Sahrayıcedit Mahallemizde, Anadolu Lisesi ve Meslek Lisesi bulunmamakta, fakat İmam hatip Lisesi iki tanedir. Mahalleliler olarak, muhtarlığımızla birlikte, Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi gibi taleplerimiz olmasına rağmen, sadece İmam Hatip lisesi mevcuttur. Ne yazık ki, bu liseye de mahallemizden kayıt %10 civarındadır ve başka ilçelerden öğrenci gelmektedir. Bu yüzden, mahallemizin çocukları, mahalle dışında ya da özel okullarda okumakta, bu da aile bütçelerine, özel okul ücreti ve ulaşım yükü bindirmektedir.

Bu nedenle bölgemizde, büyük ihtiyaç olan ANADOLU LİSESİ isteğimizin, mahallemizde iki tane olan İmam Hatip liselerinden biri olan ve İmam Ramiz Sokakta yenilenen Gözcübaba Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin dönüştürülerek, yeni eğitim-öğretim yılında GÖZCÜBABA ANADOLU LİSESİ olarak karşılanmasını talep ediyoruz.

Bugün Zeynep Ediz imzanı bekliyor!

Zeynep Ediz Alantuğ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «SAHRAYICEDİT ANADOLU LİSESİ İSTİYOR. SESİMİZ OLUN ANADOLU LİSEMİZ OLSUN.». Zeynep Ediz ve imza atan diğer 2.098 kişiye katıl.