Korona Virüsü yayılıyor! Tehlikedeyiz! Corona Virus is spreading! We are in danger!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 50.000.

People are dying

People are dying 2

Only flights

Video of soldiers who are going to Wuhan

It is a global crisis

Its more serious than they said

We have to move!

Korona virüsü söylenilenden çok daha korkunç ve felaket sonuçlar doğuruyor. Maalesef dünyaya da hızlıca yayılmaya devam ediyor. Doktorların dediğine göre 2.kez mutasyona uğradı. Fakat hala olağanüstü hal ilan edilmedi. Dünya bir araya gelip bu virüsü durdurmanın yollarını bulmalılar ve daha fazla insanın enfekte olmasını engelleyecek önlemler alınmalı. Denilene göre "Çin Hükümeti nüfus azaltmaya yönelik virüsün ortaya çıktığı Wuhan yollarını kapatıp kitlesel imha yapılacağı söyleniyor." Öğrenmemiz lazım. Araştırılmasını istiyoruz. Ayrıca diğer şehirlere Wuhan'dan uçuşlar durdurulmuşken Urumqi Uygur şehrine uçuşlara izin veriliyor. Neden? Sesimizi duyuralım!

Dikkatli olun~

(Lütfen linkleri inceleyin)

Corona virus is more dangerous than they said. Also unfortunately it spreads to World fastly. According to the doctors, it was mutated for the second time. Need to be state of emergency but no one do that. All World should come together and find a way to stop this dangerous virus. No more infection. Precautions should be taken. According to some people "China Government doesnt stop it because of population reduction studies. They closed the ways of Wuhan and soldiers are going there for mass destruction." We need to learn! We want you to investigate these! Also China doesnt allow flights to other cities but  allows to Urumqi, Uighur city. Why is that? Let's make our voice heard!

Be careful~

(Please look to links)