AMACIN ÇOCUKTAN SADECE HABER ALMAK OLSA (!)

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ne kadar cıvıl cıvıl, rengarenk bir fotoğraf değil mi? bir o kadar sevimli, şeker tatlı mı tatlı bir sunucuda bu fotoğrafta. Ne yapıyorlar biliyor musunuz?

Ben söyliyeyim, ticaret yapıyorlar. Evet bunun adı UMUT TACİRLİĞİ!!!! (https://storia.me/tr/@yazanadam/umut-tacirleri-3yj4er/birakin-cocuklarin-yakasini-umut-tacirleri-41aitl?key1=haber&key2=reklam&key3=cpc

Ebrar Alya Demirbilek, Çitos Efe, Taş Devrinin Çakılı, Atarlı Efe ve daha ismini bilmediklerim.Bunların ismini nereden mi biliyorum? Çünkü bir piyasa var ve insanlar buna talep ediyor. Geleceğimiz çocukların adı geçtiğinde dikkat kesildim bu programa.Tabi ki durum içler acısı.Hepimiz Çitos Efe'yi anlattığı hayvan belgeselinden tanıdık.Evet ne de tatlı öyle değil mi? Fakat herkes onlar kadar masum değil. Çocuk istismarının arttığı, pedofilinin ve sapık düşünceli insanların cirit attığı bu zamanda hepinizi sağ duyulu olmaya davet ediyorum. Bunların olmasına bir şekilde izin veren aileleri de dahil kimse bu çocuklar üzerinden ticaret yapamaz, piyasa oluşturamaz. Türkiye Cumhuriyeti yasaları buna müsaade etmemeli.Bir çiçekle bahar olmaz ama her bahar bir çiçekle başlar.Bugün attığınız bu imzayı bir imza diyerek geçmeyin.Örgütlenmenin gücünü biliyoruz.Reyting rekorları uğruna harcanan çocukları onların elinden almak zorundayız.

Bugün Hümeyra Şule imzanı bekliyor!

Hümeyra Şule Kaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «RTÜK: AMACIN ÇOCUKTAN SADECE HABER ALMAK OLSA (!)». Hümeyra Şule ve imza atan diğer 43 kişiye katıl.