Petition Closed
Petitioning Rovio Entertainment Ltd

Rovio Entertainment Ltd: Bad piggies for symbian^3

Dear Rovio Entertainment Ltd
We, the fans of your new game Bad piggies really looking forward to your masterpiece. Your game is really impressive, but we are upset at the moment the lack of information on the game was released on the phone with the Symbian OS ^ 3. We ask you to consider adding to this version, even after the game, because we all want to rate this game to the full, but not all have phones on Android and iOS

Your game offers many, including those who played the original Angry Birds. She was released on Symbian ^ 3 and enjoyed quite popular.

We would be very happy if the game has symbian ^ 3

Please pay attention to us. We really like your game, and we look forward with great hope your decision.

Letter to
Rovio Entertainment Ltd
Уважаемые Rovio Entertainment Ltd
Мы, фанаты вашей новой игры Bad piggies с нетерпением ждем релиза вашего шедевра. Ваша игра действительно впечатляет, но мы расстроены отсутствием на текущий момент информации о выходе игры на телефона с ОС Symbian^3. Мы просим Вас подумать о добавлении этой версии, хотя бы после выхода игры, так как всем нам хочется оценить игру в полной мере, но далеко не все имеют телефоны на Android и iOS

Вашу игру ждут многие, в том числе и те, кто играл в оригинальную Angry Birds. Она была выпущена на Symbian^3 и пользовалась достаточно большой популярностью.

Мы были бы очень рады, если бы игра вышла Symbian^3

Пожалуйста, обратите внимание на нас. Нам действительно нравится ваша игра, и мы с большой надеждой ждем вашего решения.