Köpeğin Kafasını Yumruğuyla Ezen Cani bulunup Hapis cezası verilsin!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Türkiye’de vahşice katledilen küçük köpeğin katili bulunsun ve Hapis cezası verilsin.  Sosyal medya üzerinden paylaşılan küçük bir köpeği yere ve yumruğunun arasına sıkıştırıp, sonrasında köpeğin kafasına feci bir sertlikle yumrukları arasında kafasını ezen parçalayan, köpeğin kafatasısını parçalayıp kana bulayan ve zevk için hayvanı katleden güç gösterisini küçücük hayvan üzerinden gösteren o şerefsiz cani bulunsun adresi tespit edilip güvenlik güçleriyle yakalansın ve en ağır cezai işlem, Hapis cezası uygulansın. Artık sizlere yalvarıyorum. Bu günahsızların sesi olun onlara sahip çıkın ve böyle canilerle artık yaşamak istemiyoruz. Günahsız canlılara zarar veren evlatlarımıza ailelerimizede zarar verecektir. Önüne geçilmedikçe cesaret bulup işkence uyguluyorlar. Yalvarıyorum bu caniyi bulmamıza yardım edin kampanyayı imzalayıp paylaşın daha çok insana ulaşalım duyuralım devlet büyüklerimizin dikkatini çekelim. Umutlarımız körelmesin desteklerinizi bekliyorum.