İstanbul Medeniyet Üniversitesi Hukuk Fakültesi Göztepe Kampüsüne Taşınsın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Hukuk fakültesi öğrencileri olarak kartal-cevizli yerleşkesinde eğitim görmekteyiz. Bu yerleşke ilgililerin de bildiği üzere birçok açıdan yetersiz. Hukuk fakültesi öğrencilerine ayrılmış ve bu öğrencilerin sığabileceği tek bir amfi var. O da daha birkaç ay önce yapıldı ve yine başka fakültelerin öğrencileri tarafından kullanıldığı için birçok derste hukuk fakültesinde sorun çıkabiliyor.

Ayrıca çevrede yakın bir kyk yurdunun bulunmaması öğrencilerin işini zorlaştırıyor. En azından göztepe yerleşkesine geçersek herhangi bir kyk yurdundan göztepe yerleşkesine ulaşımımız daha kolay olur.

En önemlisi ULAŞIM sorunu. Bu yerleşke konutların arasında kalmış bir yerleşke. Metro durağı ulaşımı kolaylaştırsa da, yine fakülteye uzak kalıyor ve öğrenciler ulaşım konusunda sıkıntı çekiyor.

Bu sıkıntıları çözebilmek için İstanbul Medeniyet Üniversitesi göztepe kampüsünde bize de yer verilmesini istiyoruz.