Petición cerrada

Prohibir la caça a l'Anoia, al Parc Natural de Montserrat i també zones rurals.

Esta petición ha conseguido 160 firmasVolem prohibir la caça al Parc Natural de Montserrat d'immediat i declarar Zona de Seguretat la totalitat dels municipis de la zona de la comarca de l'Anoia.

Les caceres on hi ha afectacions sobre espècies protegides en zones de repòs i de cria d’espècies migratòries estan prohibides per la llei de protecció dels animals. Però que hi ha de la resta d'animals?

Existeixen mesures con encarregar a un organisme científic independent realitzar estudis científics i globals de la fauna del Parc Natural de Montserrat.
I es poden establir controls científics continuats del poblament faunístic per conèixer la densitat i localització de les diverses poblacions. A partir de l'estudi comprovar si hi ha la necessitat tècnicament justificada per continuar l'activitat cinegètica per alguna espècie en concret.

Volem un entorn lliure de caça, un entorn verd lliure de perills per les famílies de l'Anoia  i de les poblacions de la muntanya de Montserrat.Hoy: Irene cuenta con tu ayuda

Irene Martinez necesita tu ayuda con esta petición «President de la Generalitat de Catalunya: Prohibir la caça a l'Anoia, al Parc Natural de Montserrat i també zones rurals.». Únete a Irene y 159 personas que ya han firmado.