#POMEM #PYMO #BEKÇİ #KARACİĞER HEMANJİOM MAĞDURLARINDA MAĞDURİYETİ GİDERİLSİN!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Emniyet Teşkilatı Sağlık Yönetmeliğinde bulunan karaciğerdeki Hemanjiom Polis ve Bekçiliğe engel sayılmaktadır. Biz Polis ve Bekçi adayları olarak sağlık aşamasında tüm bölümlerden sağlam Polis veya Bekçi olur yazısı almamıza rağmen yönetmelikte geçtiği için eleniyoruz.Tıpta hiçbir doktor küçük çaplı hemanjiom'un(iyi huylu) organ ve sistem fonksiyonlarına kesinlikle bir zararı olmadığını  Polislik ve Bekçilik görevini ifa etmekte kesinlikle bir engel teşkil etmediğini hatta tedaviye dahi gerek duyulmadığını belirtmektedirler. Bizim isteğimiz tıpta rahatsızlık olarak karşılığı olmayan bir tanıdan dolayı bu kutsal görevden elenmek istemiyoruz.Sizden isteğimiz yönetmelikteki bu maddenin kaldırılmasını Sayın Bakanımız SÜLEYMAN SOYLU'YA Sesimizi duyurmamızda bizlere yardımcı olmanız. HEMANJİOM EMNİYET TEŞKİLATI PERSONEL ALIMLARINDA ENGEL OLMASIN !

Sayın İçişleri Bakanımız, Akademi Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, ve Sağlık Bakanlığı Tarafından Konunun Araştırmaya Dahi Mahal Vermeden Gerekli Değişikliği Yapacağından Şüphemiz Yoktur.
Devlet Büyüklerimizi Sağ Duyulu Olmaya Davet Ediyor ve Saygılarımızı Sunuyoruz..

Bugün kadir yücel imzanı bekliyor!

kadir yücel nalça bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «#POMEM #PYMO #BEKÇİ #KARACİĞER HEMANJİOM MAĞDURLARINDA MAĞDURİYETİ GİDERİLSİN!». kadir yücel ve imza atan diğer 123 kişiye katıl.