0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

(Polikistik Böbrek Hastalığı)'nın ilerleyişini ve son dönem böbrek yetmezliğinin diyaliz'e doğru gidişini önemli oranda yavaşlatacak olan ve şu anda yıllarca süren çalışmalar sonucu diğer bir çok ülke de hastaların kullanabildiği; ABD'de son aşamada olan ve nisan ayında ABD'de de kullanılmaya başlanabilecek olan (Jinarc Tolvaptan) ilacı Türkiye'de kısa zaman önce Sağlık Bakanlığı yetkilileri tarafından ruhsatlanmıştır.

Kullanıma uygun görülmüş olmasına rağmen (SGK) tarafından onay alınamamaktadır. İlacın pahalı olması en önemli etkenlerden olsa da, hayata daha fazla tutunmak isteyen ve geleceğe dair güzel hayaller kurmak isteyen polikistik böbrek hastaları için bu bir sebep olmamalıdır.

Polikistik Böbrek hastalarının umudunu yok etmeyin, (SGK) kurumundan kendilerine yakışacak olan acil destek ve yardımlarını bekliyoruz, kaybedecek zamanımız yoktur.

Bugün Arif imzanı bekliyor!

Arif AKbulut bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Polikistik Böbrek Hastalığı için Jinarc Tolvaptan İlacı SGK Tarafından Onaylansın». Arif ve imza atan diğer 3.025 kişiye katıl.