Petition Closed

Save cow , boycott beef (being Human NOT devil)

This petition had 1,883 supporters

आज कल गौरक्षा , गौहत्या के संदर्भ में तरह तरह की भड़काऊ बातें फैल रहीं हैं । गाय सुरक्षा के लिए कानून बनाना चाहिए ताकि देश में गाय हत्या और रक्षा के नाम होने वाले दंगे बंद हो जाए । गाय को भारतीय सविंधान में सम्मानित दर्जा मिलना चाहिए । देश में जिस तरह अल्प - संख्यकों की भावनाओं का ध्यान रखा जाता है, वैसे ही बहु -संख्यकों की भावना का भी ध्यान रखा ज़ाना चाहिए । क्या हमारा सविंधान इतना तुच्छ है जो पवित्र गाय को नीलगाय जितना दर्जा भी नहीं दे सकता ? हम सबको इस विषय में सोचने की जरूरत है । कब तक हम धर्म जाति के नाम पर लड़ते रहेंगे ?

Today, different types of inflammatory things are spreading in the context of Gau-raksha & Gau-hatya. The law should be enacted for cow protection so that the riots of cow slaughter and defense in the country will be stopped.The cow should get a respected status in the Indian constitution. The way in which the feelings of the minorities are taken care of in the country, the same should be taken care of the spirit of multi-dimensional people. Is our constitution so insignificant that it can not even qualify the holy cow as Nilgai? We all need to think about this subject.How long will we continue fighting in the name of religion?

Today: Sanjeet is counting on you

Sanjeet Kumar needs your help with “Peta India: Beef Ban, save cow, save environment”. Join Sanjeet and 1,882 supporters today.