Kampanya Kapatıldı

Pedofili Eğitiminde Farkındalığı Artırmak (Hayır Demeyi Öğretin)

Bu kampanya 96 destekçiye ulaştı

Merhabalar Arkadaşlar..

Adnan Menderes Üniversitesi Atça Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler Ve Tanıtım Sınıfı Olarak Halkla İlişkiler Uygulamalar Dersi Kapsamı Altında Bir Proje Gerçekleştirmeye Başlamış Bulunmaktayız. Biz Eğitimde Farkındalık Altında " Pedofili ( Çocuk İstismarı ) " olarak bilinen tıpta hastalık olarak geçen bu hastalığı ailelere bilinçlendirmek istiyoruz. Ve biz bu okulun öğrencileri olarak seferber olmuş durumdayız çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız.

Sizde bilirsiniz ki artık haberlerde sosyal medyalar da buna dair çok üzücü haberler görmekteyiz bizim amacımız bilinçlendirme seminerleri vererek bir takım da olsa bunun önüne geçmek istiyoruz. İlk olarak yakın ilçelerimizde ve köylerimizde pedegoglar psikiyatri doktorları ile ailelere seminerler vererek gittikçe Türkiye çapına açılmak istiyoruz.

Türkiyemizde buna dair çalışmaların yetersiz olduğunu Ve yapılsa bile duyulmadığını düşünüyoruz. Kanunen de caydırıcı yasaların bulunmadığını düşünmekte ve bizim projemizle " Pedofili Hastalığında Eğitimin Farkındalığını " Arttırmak ve bilinçlendirmek istiyoruz. Çocuklarınıza " HAYIR DEMEYİ ÖĞRETİN ! " sloganımızla Türkiye halkı olarak sizinde biz gençlere destek çıkmanızı temenni ediyoruz !

Büşra Berfin DİLMAÇ.

GRUP BİLİNMEYENLER.

Konu hakkında iletişim adresim : busraparamedik@icloud.com

Bugün Büşra berfin imzanı bekliyor!

Büşra berfin Dilmaç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Pedofili Eğitiminde Farkındalığı Artırmak (Hayır Demeyi Öğretin)». Büşra berfin ve imza atan diğer 95 kişiye katıl.