Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: PayPal ve 1 diğer muhatap daha

Paypal Türkiye’de Kapanmasın

2014 yılı verilerine göre Türkiye'de 2 milyon'u aşkın kullanıcısı olan PayPal, dün gece yayınladığı bir bildiriyle BDDK'dan gerekli lisansı alamadığı gerekçesiyle 6 Haziran 2016 tarihinden itibaren Türkiye pazarindan çekilmek zorunda olduğunu kullanıcılarına bildirdi.
Yeni nesil işletme ve startup kültürünün gelişmesine önemli rol oynayan PayPal, işletmelerin dünyanın her köşesindeki insanlarla kolayca para gönderip alabilmesi sağlıyordu. 5000'in üzerindeki yeni nesil işletmeyi etkileyecek, dünya ile bağlantılarını koparacak, ülkemizi bir adım geride bırakacak bu karardan vazgeçilmesini talep ediyoruz.

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • PayPal
  • bddk

Ahmet Cem Aktaş bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 22.463 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Ahmet Cem imzanı bekliyor!

Ahmet Cem Aktaş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Paypal Türkiye’de Kapanmasın @PayPal @AskPayPal». Ahmet Cem ve imza atan diğer 22.462 kişiye katıl.