Maçka Demokrasi Parkı - Oyun Parkı rezaleti. Çocuklarımızı koruyalım.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Maçka Demokrasi Parkı oyun alanları, aynı semtte oturanların olduğu kadar farklı semtlerde oturan ailelerin de çocukları ile güzel bir haftasonu geçirebilmeleri için önemli yaşam ve nefes alanlarından biridir. Fırsat buldukça kaçıp en azından İstanbul gürültüsü ve oksijensizliğinden kurtulduğumuz severek gittiğimiz bir yerdir.

Parkın Maçka tarafı giriş kapısına yakın olan büyük ve bol tünelli oyun alanını tüm aileler çok seviyordur eminim. Çocuklar da epey seviyorlar. En son aylar önce gittiğimizde oğlum ile birlikte yukarıda tünellerden tırmanırken leş gibi bir koku aldık. Tüm kapalı tırmanma alanları tuvalet kokuyordu oğlumu indirdim ve yürüyüş yaparak ayrıldık. Bugün aylar sonra (18 Kasım'17) yine koşarak gittik parka. Yukarıya çıkmam gerekti. Tam bir rezalet eskisinden de beter tutma yerleri kaydıraklar çocukların sürünerek geçtiği heryer pisliğe bulanmış aynı zamanda leş gibi çiş kokuyordu. Kucağıma aldığım gibi indirdim tabi. İndikten sonra söyleyebildiğim birçok ebeveyne durumu anlattım. Hemen indirdiler çocukları. Ama yukarıda çocuklarının eğlendiğini düşünen durumu bilmeyen birçok anne-baba hergün o pisliğin içinde saatlerce yavrularını oynatıyor.

Ben bir daha götürmeyeceğim temizlenene kadar, bunun farkında olmayan ailelere de lütfen iletin mikrop yuvasına sokmasınlar çocuklarını. Ya park kaldırılsın ya da acilen temizlik yapılması gerekiyor. Nasıl temizlenir öyle bir iğrençlik bilemem ama sürekli kontrol eden bir görevlinin bulunması da şart sonrasında.

En güzel semtlerden birinde böyle bir rezaleti görmek istemiyoruz.

İmzalarınızla destek olun ki daha çok aile temizlenene kadar uzak tutsun oradan çocuğunu ve sesimiz artsın temizletebilelim.

Sevgiler, saygılar.

Bugün Senem imzanı bekliyor!

Senem Balki bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ozelkalem@sislibelediyesi.com: Maçka Demokrasi Parkı - Oyun Parkı rezaleti. Çocuklarımızı koruyalım.». Senem ve imza atan diğer 49 kişiye katıl.