Kampanya Kapatıldı

Sarıyer veteriner işleri Polikliniği yerinde kalsın. Taşınmasın

Bu kampanya 164 destekçiye ulaştı

Sarıyer Rehabilitasyon merkezi dağ' ın başında kaderine terk edilmişken, Sarıyer merkez' de bulunan veteriner işleri polikliniği binası kapatılarak Bahçeköy'e taşınma kararı alınmıştır. Ayazaga Birimi kapatılmış, hayvanseverlerin hasta ve kazalı hayvanları, ulaşımı kolay merkezi nokta olması sebebiyle maddi durumu iyi olmayan,aracı olmayan ve buldugu zor durumdaki hayvanları ivedilikle Sarıyer veteriner işlerine götürürken Bahçeköy ' e ugrayamayacak ve bir sürü hayvan Kaderine terk edilerek ölecektir. Sarıyer Merkezdeki Birimi tadilat yaparak kullanışlı hale getirmek varken Hayvanları ve hayvanseverleri göz ardı ederek bahçeköy'e taşınma yanlışından acil vazgeçilerek aynı yerde göreve devam etmelerini istiyoruz. 444 17 22 Sarıyer belediyesi, ozelkalem@sariyer.bel.tr, veteriner işleri müdürlüğüne bağlanarak ve imza kampanyasını imzalayarak bu karardan dönülmesini talep ediniz

Bugün Ayşe imzanı bekliyor!

Ayşe Can bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ozelkalem@sariyer.bel.tr: Sarıyer veteriner işleri Polikliniği yerinde kalsın. Taşınmasın». Ayşe ve imza atan diğer 163 kişiye katıl.