Kurabiye'nin ölümü cezasız kalmasın !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.
200 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve tarafına Bengisu Didem Saraçlı bu kampanyayı başlattı

12 Haziran günü sabah 8.30 dolaylarında 9 aylık köpeğimiz “Kurabiye”, son nefesini doğup büyüdüğü yer olan Hacettepe Üniversitesi Sıhhiye Kampüsünün Açık Otoparkında bir arabanın tekeri altında kalarak verdi. Sıhhiye Kampüsünü kiracı olarak kullanan bir bankanın çalışanının kullandığı arabayla ezilerek hayatını kaybetti. Dikkatsizce ve bir köpeği ezecek kadar hızlı araba kullanan bu kişi hastaneye gelmiş bir çocuğu veya yaşlıyı da ezebilirdi.

Kurabiye doğduğundan beri otoparkta yaşadı kardeşleriyle birlikte. 3-4 aylıkken bile otoparkta başına hiçbir şey gelmedi. Gençlik hastalığını atlattı. Bu kadar güçlüydü, bu kadar severdi yaşamayı. Kardeşleriyle oynamaya bayılırdı, onu besleyen abi ve ablalarını karşılamayı çok severdi.

Artık böyle acıların yaşanmaması için hayvanlara yönelik olaylarda gereken cezaların alınması şart; bu sebeple yasal düzenlemelerin yapılmasını istiyoruz. Bu ve buna benzer başka olayların yaşanıp, başka canların yanmaması ve onlar için de adaletin sağlanması için.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.