ا فتح السينما بجرجيس open the cinema in Zarzis

0 a signé. Allez jusqu'à 5 000 !

التصحر الثقافي في مدينة جرجيس يدفع الشباب الى الدخول في دوامة التصرفات المحفوفة بالمخاطربالاضافة الى فقدان الامل في العيش الكريم

السينما، فن جامع للفنون الإنسانية من العمارة .. و الموسيقى .. والرسم .. و النحت .. والشعر .. والرقص، فهو مرآة النفس الإنسانية يحرك ويؤثر ويجذب الأحاسيس والمشاعر بغية الارتقاء بالنفس فكرا وثقافة لتسمو بتطلعاتها وآمالها لتطوير حضارة الإنسانية وإقامة حوار حقيقي بين الثقافات الشعوب المختلفة لعولمتها في منظومة ثقافية ليس لها حدود مكانية ولا زمنية، تخدم لتطور ولارتقاء بالقيم الإنسانية في هذا الكون .

لنا الفن كي لا تقتلنا الحقيقة
#حل_سينما

The cultural desertification in Zarzis leads the young people to enter into the spiral of behavior that is fraught with danger, in addition to the loss of hope for a decent life

Cinema, art for the humanities of architecture, music, painting, sculpture, poetry, dancing, it is the mirror of the human soul that moves, influences, and attracts feelings and feelings in order to elevate the mind and culture in order to raise its aspirations and aspirations to develop the human civilization and establish a true intercultural dialogue The different peoples of their globalization in a cultural system that has no spatial or temporal boundaries, serving the development and advancement of human values ​​in this universe.

We have art so that the truth does not kill us