OĞLUM CEBRAİL ANCAR YAKIN BİR CEZA EVİNE NAKLEDİLSİN!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

OĞLUM CEBRAİL ANCAR İÇİN YARDIM ÇAĞRISIDIR!

Şu an  İskenderun T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Hükümlü bulunan oğlum  Cebrail ANCAR  giderek  artan baskı ve tecrit uygulamalarına maruz kaldığını belirterek; temel haklarının dahi gasp edildiğini beyan etmiştir. Bir grup gardiyanın kendisini boğarak öldürmeye çalıştığını ve ölüm tehditi aldığını iletmiştir.

Kendisinin avukatıyla görüşme hakkı dahil, birçok hukuksal hakkı engellenmiş ; bir grup gardiyanın sürekli  artan fiziksel ve psikolojik baskılarını dava etmesine rağmen içeride görülen ve dışarıdan OĞLUMUN avukatının müdahil olamadığı duruşma kendisinin aleyhine sonuçlanmış ve hücre içinde hücre cezasıyla insan onurunu zedeleyen bir ceza ile karşı karşıya kalmıştır. Ceza İnfaz Kurumunun içeride süren baskıları gün geçtikçe artmakta olup bir an evvel Ceza Evi İnceleme Kurumları tarafınca işleme alınmalıdır. Hükümlü oğlum Cebrail ANCAR bir grup gardiyan tarafından YATAKTAN ATILDIĞINI ve BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMEYE ÇALIŞILDIĞINI, ardından revire kaldırıldığını beyan etmiştir. En son  yapmış olduğum telefon görüşmesinde  can güvenliğinin olmadığını her an öldürülebileceğini bildirmiştir. YATALAK HASTA olduğum için kendisini gidip göremiyorum. Nakil taleplerim ise sonuçsuz kalıyor. Özür raporuma rağmen kendisini adresime yakın bir ceza evine almadılar. Oğlum ile tek iletişim şansım iki haftada bir ve on dakikayı geçmeyen telefon görüşmelerim ve engele uğrayan mektuplarımız.

Darp edilmeler, gardiyanların grup halinde fiziksel saldırı ve tehditleri,  sözlü hakaretler, görüş sürelerinin ciddi manada minumum seviyenin altında tutulup sürekli bahanelerle engellenmeye çalışılması ki ben oğlumu hiç gidip göremedim annesi ve kardeşleri görebiliyordu sadece ancak o da engelleniyor,görüş süresi 40 dk ve kişi sayısına göre bölüyorlar. Ben gidip ziyaret edemiyorum ve gün geçtikçe hastalığım ağırlaşıyor. Zaten hasta ve raporlu yatalak bakıma muhtaç biriyim. TEK DİLEĞİM ölmeden evvel oğlumu bir kere olsun görebilmekti fakat şimdi ne görebiliyor ne de sesini duyabiliyorum. CAN GÜVENLİĞİNİN tehlikede olduğunun farkındayım ve sorumlulardan harekete geçmelerini istiyorum. Dün gerçekleştirmiş olduğumuz telefon görüşmesinde ki iki haftada bir defa ve yalnızca on dakika konuşuyoruz, bana kendisini bir grup gardiyanın boğmaya çalıştığını ve öldürülmekle tehdit edildiğini söyledi. İki haftada bir yalnızca sesini duyabildiğim OĞLUMUN YAŞADIĞI İŞKENCELERİ DİNLİYORUM BİR BABA İÇİN DAHA BÜYÜK BİR ACI OLABİLİR Mİ? BİR İNSANA BU ACI YAŞATILIR MI? YAŞADIĞI HAK İHLALLERİ SON BULSUN, ADRESİME YAKIN BİR CEZA EVİNE NAKLEDİLSİN VE BU İŞKENCE SON BULSUN İSTİYORUM. ADALET BAKANLIĞINDAN BU HAKSIZLIĞA HUKUKSUZLUĞA MÜDAHALE ETMELERİNİ VE OĞLUMU ZİYARET EDEBİLECEĞİM BİR ADRESE VERMELERİNİ İSTİYORUM.

Sıddık ANCAR,
HÜKÜMLÜNÜN BABASI

19.03.2018

Bugün SIDDIK imzanı bekliyor!

SIDDIK ANCAR bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «OĞLUM CEBRAİL ANCAR YAKIN BİR CEZA EVİNE NAKLEDİLSİN!». SIDDIK ve imza atan diğer 108 kişiye katıl.