No canvieu el recorregut de l'H10 i del 54

No canvieu el recorregut de l'H10 i del 54

Creada
10 de noviembre de 2018
Dirigida a
Mercedes Vidal Lago (Presidenta TMB) y
Firmas: 5309Próximo objetivo: 7500
Apoyar ahora

Por qué es importante esta petición

Iniciada por Núria Vallverdú

Arrel de la proposta del Govern Municipal de canviar el recorregut de l'H10 per finalitzar-lo a la Plaça de Sants i canviar el recorregut del 54 que deixaria el barri de Sant Ramon sense aquest servei, el darrer Consell Plenari de Districte de les Corts va aprovar la iniciativa perquè es mantinguin els recorreguts actuals amb els vots favorables de tots els grups i l'abstenció de Barcelona en Comú.

La implantació de la nova xarxa ortogonal ha de ser una oportunitat per millorar el transport públic en superfície de la nostra ciutat amb l'objectiu de garantir una millor racionalitat a la xarxa i poder millorar les freqüències de pas dels autobusos. La implantació de la darrera fase, però, no compleix amb aquests objectius.

Per una banda, la proposta inclou l'eliminació del recorregut de l'H10 per l'Avinguda de Madrid. Més de 30.000 persones que viuen als voltants de l'Avinguda de Madrid entre Plaça del Centre i la cruïlla amb el Carrer de Sants es veurien afectades per aquesta mesura. El 54 hauria d'assumir tota la demanda d'aquests entorns. És una zona, a més, amb diverses escoles, instituts i altres equipaments que quedarien mal comunicats. Les entitats veïnals de la zona van anunciar que estaven organitzant mobilitzacions si s'implanten definitivament els canvis a les línies H10 i 54.

Per altra banda, els canvis proposats en la línia 54 deixarien sense servei d'autobús al barri de Sant Ramon. Aquesta línia uneix el barri de Sant Ramon amb l'Hospital del Sagrat Cor, l'Hospital Clínic o l'estació d'autobusos de l'Estació del Nord.

Per tot això demanem a l’Ajuntament de Barcelona i a Transports Metropolitans de Barcelona que respectin la decisió presa al Consell Plenari del Districte de les Corts el passat 9 d’octubre de 2018 on s’exigia al Govern Municipal a presentar una nova proposta d'implementació de la darrera fase de la xarxa ortogonal a Les Corts que mantingui els recorreguts actuals de l'H10 i el 54.

Apoyar ahora
Firmas: 5309Próximo objetivo: 7500
Apoyar ahora