Red de Groene Delle in Stokrooie

Red de Groene Delle in Stokrooie

0 have signed. Let’s get to 35,000!
At 35,000 signatures, this petition becomes one of the top signed on Change.org!

Robby Moors started this petition to RobBio

23 hectare natuur moet plaats maken voor industrie in Groene Delle te Stokrooie.

De Vlaamse regering heeft haar fiat gegeven voor de vestiging van industrie in natuurgebied de Groene Delle tussen Hasselt en Lummen. In totaal gaat 23 ha natuurgebied verloren.

Het is blijkbaar nog steeds niet duidelijk dat we de natuur meer moeten gaan respecteren. Bosbranden, tsunami's en nu zelfs een pandemie.

Zolang wij de natuur blijven kapot maken zal de trend van deze gebeurtenissen doorgaan. Net zolang tot we onze les geleerd hebben. Leren wij de les niet, dan zal de natuur ons uitschakelen om haar zelf te redden.

Komaan mensen, luister naar je hart. Denk aan al die dieren die hun habitat verliezen. Alle eekhoorns die hun bomen verliezen. Alle vogels, vlinders, insecten.

Stel je eens in hun plaats. Morgen komen ze met grote machines jou dorp plaat gooien. Ongeacht wie je bent, of je nog in het huis bent of niet. Geen genade.

Wij als mensen kunnen toch beter. Als we allemaal ons hart laten spreken en deze petitie tekenen kunnen we hopelijk dit absurde gedrag stoppen. Er ligt zoveel verlaten industriegebied maar een mooi stuk natuur moet er aan geloven.

Help jij de natuur mee? Laat jij je hart spreken? Stel de vraag ook maar eens aan je kinderen. Wat vinden jullie ervan als we de natuur inpakken om nog meer vervuilde industrie te creëren? Zij zullen je meteen de waarheid vertellen.

Steun alle dieren en de mensheid. Stem nu en help de wereld te verbeteren. Als dit lukt, kunnen we als volk de macht in eigen handen nemen en mee beslissen over ONZE omgeving.

Als je liever een frisse neus haalt in de zomer in plaats van stinkende industrie te ruiken teken dan deze petitie. 

De volgende generatie zal trots op je zijn!

0 have signed. Let’s get to 35,000!
At 35,000 signatures, this petition becomes one of the top signed on Change.org!