0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

MSB 2017 MUVAZZAF ASTSUBAY TEMİNİ KAPSAMINDA Binlerce adayın heyecanla beklediği astsubay alım sonuçları msb tarafından 23.02.2018 tarihinde açıklandı.Milli Savunma Bakanlığı kaç kişiyi asil olarak bünyesine aldığı ve kontenjanın kaç kişi olduğu bilinmiyor .Ve geriye tarihte daha önce benzeri görülmemiş olan 5000 civarı kişi yedek astsubay adayı kaldı.Biz bir an önce bu mağduriyetin giderilerek yıllardır hayalini kurduğumuz astsubaylığa mevcut yedek listesinden ek alım ile yerleştirilmek ve dosta güven düşmana korku salan yenilmesi imkansız şerefli Türk ordusunun, gönüllü bir neferi olmak istiyoruz. Bizimle benzer durumda olan Jandarma Genel Komutanlığı astsubay adayları için; Jandarma Genel Komutanlığı başvuru yapanlar arasından ve yedek kalan adaylar arasından 1700 kişinin daha yerleştilmeleri kararının emsal alınması gerektiği kanaatindeyiz.
Ek kontenjan açılarak Milli Savunma Bakanlığı yedek astsubay listesinden biz yedek adayların yerleştilmesini talep ediyoruz.

Bugün MSB 2017 DIŞ KAYNAK MUVAZZAF ASTSUBAY TEMİNİ EK KONTENJAN TALEBİ imzanı bekliyor!

MSB 2017 DIŞ KAYNAK MUVAZZAF ASTSUBAY TEMİNİ EK KONTENJAN TALEBİ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «MSB Dış Kaynak Muvazzaf Astsubaylık Alımında Yedekte Kalan Adayların Mağduriyeti». MSB 2017 DIŞ KAYNAK MUVAZZAF ASTSUBAY TEMİNİ EK KONTENJAN TALEBİ ve imza atan diğer 1.324 kişiye katıl.