Sözleşmeli erlere kimlik kartı verilmesi

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Türk silahlı kuvvetlerinde kara kuvvetleri komutanlığına bağlı sözleşmeli er olarak görev yapmaktayız hepimizin bu vatan için gözümüzü kırpmadan can vermeye hazır olduğumuzdan tereddütümüz yoktur personel olarak meslrk seçmiş insanlarız ama normal yükümlü erlersen hiç bir farkımız bulunmamakta özlük haklarımız çok düzensiz ve bunun için 3 veya 4 yıl sonra meslek bırakılmakta kimlik kartımız er kartı ve biz bunları sürekli taşımak için alıyoruz ama yıpranıp bozulma olasılığı çok fazla izinlerimizde veya başka yerde lazım oluyor ama çoğu zaman yıprandığı için kullanamıyoruz ve üzerinde yazılanların bizim profosyonel asker oldugumuzu belirtmemekte bunun için kart halinde sözleşmeli er oldugumuzu belirten bizi yükümlü askerden ayıracak bir kimlik verilmesi bizler için hem moral hem farklı olduğumuzu hissettirecektir bildiğiniz üzere burada moral herşeyden önemlidir adı üstünde profesyonel askerleriz bunun farkındalıgını bize yaşatacak değerli devlet büyüklerimize ricamız isteğimizdir.

Bugün Kubilay imzanı bekliyor!

Kubilay kaplan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli savunma bakanlığı: Sözleşmeli erlere kimlik kartı verilmesi». Kubilay ve imza atan diğer 522 kişiye katıl.