"Avtobusda gənclər otura bilməz"

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Hər gün 10 minlərlə gənc -oğlanlar,əsasəndə qızlar avtobusda ayaq üstdə gedməyə məcburdular.niyə? Çünki özümüzdən "böyüyə yol verməliyik" sözünə görə.Özümüzdən böyüyə yol verək nə deməkdi? Yaşlılara,uşaqlı qadınlara və ya əlillərə aiddir bu.Abtobuslardada buna aid xüsusi bildirişlər asılıb.Daha 30-40 yaşlı hər kəsə 20 yaşlarında qızlar qalxıb yer verməli deyil.Çünki həmin gənclər arasında əksəriyyət tələbələr və ya işçilərdi.Və məndə o tələbələr arasındayam.Hər gün dərsə gedmək üçün saat 6-nın yarısı oyanıram dərsdən 2də çıxıram və həddindən artıq yorğun oluram.135 saylı avtobusa boş minmək üçün Əcəmi Metrosundan 3ün kruquna piyada qalxıram.Lakin "bizdən böyük xalalar" saat 10 da oyanırlar rahat rahat işlərini görüb,bəzənirlər sonra istənilən astanofqadan rahat-rahat avtobusa minirlər.Çünki bilirlərki harda minsələr gənclərə "hücum edib" qaldıracaqlar cavanları.Qalxmıyanlara isə ya sözləri ilə yadaki əl-qolla xəsarət yetirirlər.Keçən dəfə 35-40yaşlarında  bir "qadın" gözlərim qarşısında bir qızı insanlar içində təhqir edib saçlarını yoldu.

Gəlin bu vəhşiliyə YOX DEYƏK!Heç kimin heç kimə borcu yoxdur!!!(qocalar,uşaqlı qadınlar və əlillər xaric).

Xaiş olunur bu məsələyə baxılsın və müəyyən qanun çıxarılsın.Elə "insanlar"cəzalandırlımalıdır!!!

Bugün Aytac imzanı bekliyor!

Aytac Əbilova bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Məclis: "Avtobusda gənclər otura bilməz"». Aytac ve imza atan diğer 1.911 kişiye katıl.