Okullarda insan ve hayvan sevgisi adı altında çocuklarımıza ders verilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Çocuklarımız bilinçlensin herkesten destek bekliyorum sesimiz katledilen hayvanların katledilen insanların bebeklerin sesi olsun istiyorum....insanlıktan uzaklaşıyoruz!

Masum bir hayvana zarar veren insana da çok rahat zarar verebilir, okullarda iyi bir insan olmayı vicdan merhamet sahibi olmayı öğretilmesi gerektiğini düşünüyorum . Hayvanları seven bir toplum yetişsin istiyorum çocukları seven bir toplum yetişsin istiyorum.Herhangi bir canlıya zarar verenin vicdanı rahatsız olsun istiyorum.İlgililere seslenmek istiyorum sokakta kedi görünce tekme atan insanlar artık olmasın, sokakta kuş görünce korkutan insanlar artık olmasın,  küçücük zararsız bir canlı görünce taş ile ezen ve bundan en ufak bir rahatsızlık dıymayan insanlar artık olmasın.Hayvanlara merhamet duymayan insanlara da duymaz. Çocuklarımıza şiddet uygulayan insanlar olmasın, minicik bedenleri ni acıtacak değil koruyacak bir toplum olalım.Engelli çocuklarımız var yaşlılarımız var bakıma muhtaç onlara karşı sevgi saygılı olmayı öğretelim bunun için bir adım olarak çocuklarımıza okullarımızda eğitelim vicdan merhamet sahibi yapalım.müfradeat a yeni bir ders ekleyelim  insan ve hayvan sevgisi  olsun dersimizin adı. Dersimizin tüm okullarda işlenmesi için ses olalım birlik olalım çocuklarımızın geleceğine ışık tutalım

Bugün ayla imzanı bekliyor!

ayla sarı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «milli eğitim bakanlığı : Okullarda insan ve hayvan sevgisi adı altında çocuklarımıza ders verilsin». ayla ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.