Kampanya Kapatıldı

Milas’ta 15 hayvan telef edildi. BU VAHŞET'İN SORUMLULARI BULUNSUN!

Bu kampanya 2.777 destekçiye ulaştı

Milas'ın Bahçelievler Mahallesi'nde iki günden beri aralarında sahipli köpeklerinde bulunduğu, yaklaşık 15 kedi ve köpeğin zehirlenerek öldürülüyor.

5 YILDAN BERİ BAKIYORDUK
Mahalle sakinlerinden Adem Özer (65) zehirlenen köpekler arasında evinin bahçesinde yaklaşık 5 yıldan beri baktığı golden cinsi Reis isimli köpeğinde bulunduğunu belirterek, “Mahallemizde iki günden beri kedi ve köpek ölümleri meydana geliyordu. Hatta bazı komşularımız köpeği sakın dışarı bırakma diye beni uyardı. Biz içerdeyken Reis farkında olmadan bahçeden dışarı çıkmış. Bugün akşam saatlerinde evin yakınlarında yerde halsiz bir şekilde yatarken buldum. Zehirlendiğini fark ettikten sonra hemen süt ve ayran içirdim. Ardından veterinere götürdüm. Veteriner serum ve ilaçlar ile tedavi uyguladı. Fakat gördüğünüz gibi kurtaramadık” dedi.

Bugün Irem imzanı bekliyor!

Irem Özdemir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milas’ta 15 hayvan telef edildi. BU VAHŞET'İN SORUMLULARI BULUNSUN!». Irem ve imza atan diğer 2.776 kişiye katıl.