Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: Mülk sahibi vekili Cem Görgü

Meşhur Filibe Köftecisi 122 yıllık binasından tahliye edilmesin...

122 yıllık yerimizden Tahliye kararının iptal edilmesini sağlayabilmek, kültürel mirasımızın nesilden nesile devamını sürdürebilmemiz ve İstanbul'un bir değerinin yitip gitmesini engellemek için, desteğinizi rica ediyoruz.

1893’lerden bugünlere kadar gelen lezzetimizin hikayesi büyük büyük dayılarımızın Bulgaristan’nın Filibe şehrinden göç etmesiyle başlıyor. Tam 5 nesildir süregelen bir aile işletmesiyiz ve 122 yıldır hep aynı yerimizde Cağaloğlu Yokuşuna çıkarken, Ankara Caddesi’nde 34 numaradaki küçük, samimi dükkanımızda misafirlerimize hizmet veriyoruz.

Ancak şuan aile işletmesi olarak oldukça zor bir süreçten geçiyoruz. 1 Temmuz 2014’de Borçlar Kanunu'nun kiracı tahliyeleri ile ilgili maddesi yürürlüğe girdi. Bu 347. Maddeye istinaden mülk sahibimiz hem tahliye edilmemiz için hem de geriye dönük kira artışı için bize 2 ayrı dava açtı. Mahkeme ise 30 Nisan için tahliye kararımızı verdi, diğer dava ise bilir kişinin kira tespiti ile devam ediyor.

Biz, altmışbeş yıllık devamlı müşterisinin olduğu, dedelerin torunlarını köfte yemeğe getirdiği, kalitemizden 122 yıldır ödün vermeden servis veren, sayıları gittikçe azalan asırlık bir aile işletmesiyiz.

Meşhur Filibe Köftecisi 122 yıllık binasında yeni nesillere hizmet etmeye devam etsin...

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • Mülk sahibi vekili
    Cem Görgü

Meşhur Filibe Köftecisi bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 2.561 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Meşhur Filibe Köftecisi imzanı bekliyor!

Meşhur Filibe Köftecisi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «meshurfilibekoftecisi1893». Meşhur Filibe Köftecisi ve imza atan diğer 2.560 kişiye katıl.