Petition Closed
Petitioning Primarul oras Mangalia, România Cristian Radu and 1 other

Mayor of Mangalia, Romania: start a civilized management of dogs!

Because even with a law protecting stray dogs and forbidding their killing, most of the Mayors in Romania still destroy dogs unofficially without solving the problem and causing a lot of useless suffering to the animals.

Letter to
Primarul oras Mangalia, România Cristian Radu
City managerul Mangalia Romulus Dumitrana
Stimate domnule Radu,
suntem extrem de surprinsi să auzim că, după angajamentul inițial de a începe un "program de management al populației canine" adecvat, dintr-o dată la 18 iunie 2013 hingherii au apărut în Mangalia.
Suntem extrem de îngrijorați in legatura cu informatiile care au ajuns la noi și imagini care arată o dubita neinregistrata corespunzator (aparent fara aer conditionat) transportand 70 de câini mai multe ore în necunoscute "adăposturi speciale".

Vă îndemnăm să faceti publică adresa acestor adăposturi "speciale", în scopul de a permite grupurilor interesate de bunăstare a animalelor pentru a verifica imediat și starea si condițiile reale a animalelor, pentru a informa cetățenii despre compania care este responsabila de prinderea lor, dar - mai presus de toate - vă cerem să oprească această acțiune inutilă și pentru a aplica o abordare europeană în acest domeniu.

Noi nu credem că turiștii străini vor vizita orasul dvs frumos știind că hingherii lucrează pe străzile din Mangalia. Acest "termen scurt" acțiune va costa o gramada de bani publici, fără a atinge nici un rezultat semnificativ, ca și in alte zeci de alte orașe din România care au procedat la fel în trecut.