Başarı

Mezuniyet Töreni Tarih Değişikliği İptal Edilsin

Bu kampanya 1.511 destekçi ile değişim yarattı!

Eğitim ve öğretim hayatının sonuna gelmiş bireylerin yıllarca beklediği ve çalıştığı, bunun için 2 çok büyük sınav, yüzlerce ders sınavları, ve ortalama 17 yılını harcadığı sürenin bitimini ailelerimize hediye etmek için yapılacak olan kep törenin tarihi değiştirilip öğrencilere törene 5 gün kala haber verilmiştir.

Bir çok öğrencinin ailesi şehir dışından gelecek olup planlarını ona göre yapmıştır. Değiştirilme imkanı bulunmayan durumlar dolayısıyla (iş yeri izinleri, otobüs, uçak bileti alımları vb.) maduriyetimizi sizlere bildirmek istiyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanı'nın katılımı dolayısıyla değiştirilen İşletme Fakültesi Kep Töreni'nin tarihinin geri alınarak, 17.06.2015 Çarşamba günü Marmara Üniversitesi Anadoluhisarı Yerleşkesi'inde yapılmasını istiyoruz.

Saygılarımızla.

Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'15

Bugün ece imzanı bekliyor!

ece şahinoğulları bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Marmara Üniversitesi, Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü Dekanlığı: Mezuniyet Töreni Tarih Değişikliği İptal Edilsin». ece ve imza atan diğer 1.510 kişiye katıl.