Kampanya Kapatıldı

2017 KPSS öncesi Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı istiyoruz

Bu kampanya 843 destekçiye ulaştı

2016 Kpss puanlarımızı henüz kullanamadan 2017 Kpss geldi çattı.

Her yıl ilana çıkılan Gelir Uzman Yardımcılığı kadrosu için 18 aydır ilana çıkılmadı. Kurumlarda yapılan malum yapı temizliği neticesinde vergi dairelerindeki azalan Gelir Uzman Yardımcısı kadrolarına vatanına ve milletine gönülden bağlı, bu meslek için yetiştirilmiş ve gerekli Kpss puanlarını almış biz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunları yerleştirilmek ve ülkemiz için emek vermek üzere beklemekteyiz

Gelir Uzman Yardımcısı alım ilanının 2017 Kpss öncesi verilmesi elzemdir zira bu sınavı bekleyen binlerce insan ve ailelerinin gerek sosyal gerek psikolojik gerekse maddi durumları ilansız geçen her gün daha da kötüye gitmekte.

Değerli devlet büyüklerimizden bu konuyla ilgili gerekli hassasiyeti ve önemi göstermesini biz binlerce İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunları bekliyoruz.

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Maliye Bakanlığı: 2017 KPSS öncesi Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı istiyoruz». N ve imza atan diğer 842 kişiye katıl.