Kampanya Kapatıldı

POMEM LISANSLILARIN HAKKIDIR VE OYLE KALMALIDIR

Bu kampanya 826 destekçi ulaştı

Oncelikle kimsenin hakkina hukukuna saygisizlik ve el uzatma kimsenin elinde olamaz , Turkiye Cumhuriyeti sartlarinda yasa ve kanunla yonetmeliklerin ibarelerinde bulunan birkac husus goz ardi edilerek (POMEM LISANS ALIMI) IBARESI , lise ve onlisans mezunu ogrenciler tarafindan imza kampanyasi yapilarak lisanslilarla bir tutulmalari talebinde bulunmaya calismaktadirlar !!! Bunca yil pomem icin okuyan lisans mezunlarinin da haklarina zarar bir durum ortaya cikarmislardir , Yasanin degismesi yada degismemesi harici bunun soz konusu bile olmasi rahatsiz edici boyuttadir . Bazi milletvekilleri dahil bu konu da dilekce saglamasi ile destek gostermislerdir . Madem boyle bir durum olma olasiligi vardi bunca lisansli mezun neden 4 yada 5 yilini polis olmak icin harcadi lise yada onlisansli arkadaslar kendi okullarinda egitim gormeye devam etmelerini ve bize ait olan pomemlerinde lisansli ogrencilerin girmeye devam etmesini istiyoruz VEEE KAMPANYAMIZA DESTEK OLMAK ICIN LUTFEN IMZA ATINIZ !!! HAKKIMIZ OLAN POMEM PAEM lise ve onlisanslilara acilmasin !!!

Bugün tuğba imzanı bekliyor!

tuğba ülker bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Lisans mezunu arkadaslar ve bize destek olacak herkes: POMEM LISANSLILARIN HAKKIDIR VE OYLE KALMALIDIR». tuğba ve imza atan diğer 825 kişiye katıl.