Kampanya güncellemesiKutuplaştırıcı Siyaset ve Seçim Dönemi İstemiyoruzSeçim yaklaştıkça kutuplaşma körükleniyor, buna dur de

Denge ve Denetleme Ağıankara, Türkiye

3 May 2023
Kampanyamızı sosyal medyada paylaşabilir, sesimizin çoğalmasına katkı sunabilirsin!
Seçim yaklaştıkça kutuplaşma da körükleniyor. Basına yansıyan haberlerden de görüyoruz ki, adayların kullandığı ifadeler toplumu ayrıştırıyor.
Seçimlere sayılı günler kala, siyasi parti ve adaylara, toplumu kutuplaştıran; nefret taşıyan, karşı tarafı düşmanlaştıran sözlerden kaçınmaları çağrımızı yineliyoruz.
Seçim döneminde adayların toplumu ayrıştıran ifadeleri, rakiplerini düşmanlaştırmaları toplumun da düşmanlaşmasına neden oluyor.
Seçimde yarışacak adayların toplumu kutuplaştıran, düşmanlaştıran söylemlerden uzak durmalarını; yaşadığımız somut sorunlara somut çözüm üreten vaatleriyle kampanyalarını yürütmelerini talep ediyoruz.
Hemen destekle
Bu kampanyayı imzala
Bağlantıyı kopyala
WhatsApp
Facebook
X
E-posta